Världens bästa låt

Jag förstår mig inte på folk som tar livet av sig. Ja, ni läste just det ni läste. Jag förstår mig inte på folk som tar livet av sig. Senast igårkväll hörde jag om en kille härifrån stan som skulle ta livet av sig, men gjorde det på ett sätt som lade oddsen 50/50 på om han skulle dö eller inte. Det fattar jag bara inte. Varför ska man ens göra det, och om man ska det, varför spelar man då på det, antingen dör jag eller så gör jag det inte, vad är det för idioti egentligen?

Näääää, jag måste dra slutsatsen att näringsbrist ligger bakom alla självmord. Om man inte äter ordentligt så blir din hjärna sjuk, det vet väl alla. Märkligt att någon ens lever i Etiopien.

Mr Tubby har dock ett botemedel mot självmordstankar. Och nej! Det är faktiskt inte mat tack för att ni frågar, jag vet redan att mina recept är uppskattade och jag har blivit rik på mina kokböcker, det är faktiskt en låt, och en mycket bra sådan.
Lyssna


http://www.youtube.com/watch?v=GnHLgxKUsEA

Det är en sån där psykologiskt trick denna låt. När den slås på börjar du tänka på det som du gillar allra mest här i världen. När jag lyssnar på denna låt så börjar jag tänka på Laguna Beach lokala cuisine. Vissa kanske börjar tänka på sex, och andra sin mamma.

Om det nu råkar vara så att du är självmorsbenägen och hatar allt här i livet........ Då kan du tänka på att du är någon annan som glider omkring, kanske en medlem i the who? De är ju stencoola. Gud vad jag är hungrig. Nä nu måste jag höja blodsockret så att jag inte tar livet av mig.

ett äpple senare.......


Det här inlägget skulle egentligen än en gång ha handlat om syskonkärlek. Fast det kommer det inte att göra! Men nästan, det kommer att handla om:

"idioter"


Såna finns det gott om. Kan man ens gå en dag utan att höra om nån idiot, och om man lyckas med det så är det kört så fort du slår på din tv eller öppnar en tidning. Vars kommer alla ifrån? Detta är vad jag tror:


1. Idioter är nog inget man är, utan enbart vad man uppfattas som...........jag vet jag vet, det där kunde ni ha hittat i en kartbok.

2. Många idioter har nog inga syskon

Behöver jag ens säga nåt?


Jag tror att jag klev in i orsaken just när jag skrev att idioter inte har några syskon. Nu menar jag självklart inte alla idioter, Hitler hade syskon. (om vem säger att han var en idiot? Vad är detta för blogg egentligen?)Men det känns som om en av de viktigaste lärorna i livet undanhålls för de stackars människor som är utan syskon. Läran om att "det inte bara handlar om dig själv". Jävligt viktigt.

Syskon är nog det viktigaste man kan ha. Det ger dig en känsla av trygghet att veta att du har någon eller några som kan, eller rättare sagt, är skyldig att hjälpa dig när det krisar. Jag för min del har 5 syskon, vilket ger mig en enorm trygghet att leva vidare.

Sen så har vi med syskon alltid någon att tävla med, både på plats och i livet. Vem har bäst jobb? Vem har snyggast fru? Vem älskar mamma mest? (mig)

Sen kan man också tävla i livslängd, om ens lillebror dör av naturliga orsaker innan mig, ja då vet jag att jag har bättre gener eller levt ett hälsosammare liv. Så det så.

Så iomed att idioter inte har några syskon så har de ingen aning om vem de ska tävla med, och dessutom känner de sig otrygga när de vandrar genom livet alldeles ensamma, inte undra på att de uppför sig som de gör. Så nästa gång du träffar på en idiot, klappa han/hon på axeln och säg " Vill du att jag ska vara ditt syskon?" tubby out.


Poker

Godmorgon.

Jag läste Blondinbellas blogg idag. Anledningen att jag ens läste den var just för att se vad allt ståhej handlade om. Tex, varför har hon 500.000 läsare i veckan då jag bara har 328. När jag satt där och läste så vart ju anledningen uppenbar. Hon har 500.000 läsare i veckan därför att alla vet att hon har 500.000 läsare i veckan. Alla vill ju se vad allt ståhej handlar om.

Hursomhelst så kan jag inte säga att jag blev imponerad. Jag fattar bara inte varför man ska sitta och läsa en massa lögner och ditt o datt o den festen dit o den festen dit. För det är ju ingen hemlighet att det är fiction. Jag antar att det nog också är därför jag inte läser romaner, och nej Mrs Tubby, det är inte för att jag inte kan läsa. Jag är helt enkelt en verklighetens man. Vad kallas det på Stockholmska? Realist kanske.

Nu ska detta dock inte handla om Blondinbella eller varför min blogg är superior. Detta inlägg ska handla om naturlagar. Hur det kommer sig att det enbart finns uppförs eller nedförsbackar i livet. Inlägget heter:

Flyt flyter, oflyt sjunker


Jag är övertygad om att det finns fler naturlagar än de som tidigare upptäckts. Just nu har vi för att nämna några:

1. Gravitation
2: Tröghetsprincipen
3: Relativitetsteorin
4: Equal trade principen.

Till den här listan vill jag lägga till min nyupptäckta naturlag. "flytet"

Flytet påverkar allt omkring oss. Du har tre viktiga uppgifter under dagen, låt oss säga, på morgonen har du körlektion, efter lunch en anställningsintervju, och på kvällen en fotbollsmatch. Om du nu fixar körlektionen galant så har du 33% större chans att få jobbet du söker efter lunch, och om det går bra så har du efter det 66% större chans att vinna matchen. Efter det har du då dessutom 100% större chans att få ligga med din kvinna då du kommer hem, det är bra odds. Det är flyt

Om du istället sumpar körlektionen, så halveras dina chanser att få jobbet, och om det går dåligt så halveras dessutom dina chanser att vinna matchen. Och oh boy, om du tror att du kommer få lägga ned din kvinna i lakanen efter det så tror du hemskt fel. Det är oflyt.

Jag lovar att alla känner igen sig.

Det finns ett ordspråk som lyder: "en olycka kommer sällan ensam". Se där, människan verkar ha vetat om denna naturlag ganska länge. Och inte gjort nånting.

"Men Mr Tubby! Allt du pratar om sitter ju bara i psyket, det är på grund av att självförtroendet sjunker som allt går åt helvete eller tvärtom."

True true, men vem vågar säga att psyket inte är en del av naturens lagar?

Nu låter det som om jag just förlorat hela min lön på poker, så är det inte, jag är faktiskt inne i ett "flyt" just nu och vinner allt jag rör vid. Satt nämligen just och lirade och fick därmed stoffet till detta blogginlägg. Upprepa!

Kom ihåg detta



  • Om du förlorar din första och andra hand i Black Jack eller nåt lotterispel, köp inte in dig nåt mer, naturen vill inte att du ska vinna.
  • Se till att lyckas med det första viktiga du gör varje dag. Det ökar dina chanser att lyckas med allt annat
  • Försök inte att lägga ned din kvinna om du har haft oflyt under dagen. Hon kommer klämma din överkropp mellan sina ben så att din mjälte brister. tubby out.







Min vän

Vem skrev detta? (vecka 17)

Life goes on, long after the thrill of living is gone.
"roligt, därför att det är sant!"



Alla har inte vänner, vissa lyckas på något sätt göra sig av med alla de hade, eller så har de aldrig nånsin haft någon. Det är intressant att lyssna på människor över 50, de pratar alltid om sin "vän" den och sin "vän" den, men sanningen är att de inte har träffats på typ 9 år. Är man vänner då?

Måste bara göra en liten notis från mitt förra inlägg. Fjortisen som bloggade om kläder, jag kikade runt lite till, och upptäckte att hon är ett humorgeni. Hon skrev i sitt 3e inlägg "Kommentera gärna:)" och i sitt 5e inlägg, "sluta skriva elaka kommentarer, snälla?" Dunno 'bout you people, but that's fuc*** hilarious.

Jag undrar om även jag kommer ha bästa vänner som jag inte träffat på 9 år när jag är 54. En sak som är säker att jag har vänner nu som jag nästan träffar för ofta. Vänner som ofta lyckas göra ens liv betydligt svårare än vad de gör det lättare, men också skänker kompleteringar i livet som man inte kan hitta någon annanstans. Sitter just nu och tänker på en av mina vänner, och.....nu bestämde jag mig för att dedikera detta inlägg till honom. Mannen bakom Goore.blogg.se. Det här inlägget har titeln:

"Gune Hen"


Det finns mycket att säga om denne man. Han är 19 år gammal (tror jag), ca 1,90m och kommer ifrån en mor precis som alla vi andra. Han besitter dock egenskaper som:

1: Att kasta om bokstäver i två ord så det blir nåt helt annat inom loppet av 0,434 sek, dessutom blir det roligt
2: Att "se obekväm ut" 24 timmar om dygnet, under årets alla dagar
3: Att alltid få som han vill
4: Att inte kunna hålla sig ifrån att bryta ihop då folk omkring honom skrattar
5: Rädd för gnagare, hundar, katter, plus allt annat inom zoologin.......samt
6: Att vara den mest brutala men samtidigt den bästa "wingman" du kan ha

Vilken intressant människa. Detta har han lyckats med i livet:

1: Signera "Gune Hen" på sitt körkort, tro mig, han heter inte det
2: Sagt på en fest att en "7a" sprit inte räcker för honom, och sen däckat sekunderna efteråt.
3: "Vurpat" mest av alla jag känner, garanterat
4: Bli av med sitt arbete på grund av att de rev stället
5: Starta upp "brybloggen" Goore.blogg.se

Om ni nu undrar vem som skrev orspråket högst upp så lovar jag att det var Carrot Top. Nu har ni läst om min vän, själv så sov jag bort 110 kronor i pokern (precis som det låter, jag somnade vid pokerbordet online). Så nu är det dags för er att gå vidare till någon annan blogg, en sämre blogg. Tubby out.

Mr Tubbys "hålla sig vaken" tips.

Slå dig själv då och då, med öppen handflata
Ät en frukt
Rök en cigarrett
Lyssna på låten "Rosanna"
Tänk på hur cool du är som är uppe så sent






Åsikter 1

Godmorgon, klockan är 06:44 och jag känner för att "tycka" saker. Jag är 22 år ung (efter 20-strecket måste man börja säga ung istället för gammal, för man är ju gammal!) och har därmed licens för att tycka saker. Min vän "Goore" säger alltid att medelålders män alltid ska tycka saker, och för oss som har arbetat någonstans där just medelålders män arbetar, vi vet att det är sant.

Det är mycket snack om invandrare.
Det är mycket snack om frugan
Det är mycket snack om tysk kvalité
Det är mycket snack om fjärrvärme.......och framför allt:
Det är mycket snack om hur allt bara är käpprätt åt helvete.

Så därför ska jag hoppa i "tyckarbåten". Jag ska tycka till om bloggar. Detta inlägg heter:

Ingen vill veta vars du köpt din tröja


Det här inlägget kommer bli ganska kort. Vissa jublar, andra stänger ned webbläsaren.
Klockan är nu 06:50


Jag hatar fjortisar. Jag läste en blogg igår, som en 13årig tjej skriver. Den var fylld med kläder, smink och kändisar. Inget om mat. Jag blev arg på 2 röda sekunder. Ville så gärna skriva nåt drygt om att man inte får lägga upp vilka bilder man vill på sin blogg hursomhelst, men kom på att om jag gjorde det skulle jag:

1: Vara bloggpolis, och det är drygt.
2: Hamna på polisens pedofil-lista.
3: "Bry mig". Och det gör jag inte, jag hatade hennes blogg.
4: Kanske få tillbaka nåt svar, och jag vill inte ha ett gäng fjortisar som surrar omkring på min blogg och dissar mina hyper bad-ass inlägg.

Kan passa på att berätta att jag började själv blogga för att försöka få en annan trend i bloggandet. Att man utelämnar ämnen som mode, kändisar (och vad FAN handlar det om?! Varför köpa en skvallertidning, läsa lögner om hur Brad o Angelina ska skilja sig, och sen blogga om det ut det perspektiv som om du själv just kom hem från Los Angeles och är först med nyheten!? Aaaahhh!!!).......vars var jag innan min utbrott? Jo att man utelämnar fjortisämnen och skriver om andra saker, saker som än inte blivit bloggade om. Jag är glad att mina vänner tänker likadant. Läs deras blogg för all del med. http://skyddadinhoj.blogg.se och http://goore.blogg.se

Ja tack, jag är medveten om att detta garanterat kommer bli mitt sämsta inlägg, men man kan inte ha det underbart hela tiden. Jag är fortfarande bakfull sen "100". Klockan är 07:08, och nu ska jag äntligen få sova. Och nu vet ni det.

tubby out


Mr tubbys sovtips:

Lägg dig i en säng
Slappna av
Om du har ångest över nåt, nynna försiktigt på låten "why worry"
Om du är lite raj raj, så kan du alltid raja karanskan
Blunda
Tänk på hur lyckligt lottad du är som får sova i en säng
Tänk på nåt barndomsminne

Det fungerar inte Mr Tubby!

Nähä? Gör då såhär:

Ät nåt
Drick sedan 100 shots på mindre än 100 minuter






100

Om det inte finns nånting kvar i världen att skriva om så får man helt enkelt hitta på en händelse. Dvs, skapa sina egna nyheter. Det som inträffade igår och som detta inlägg kommer handla om är precis som de kriminella akter jag beskrev i inlägget "fellon", de får inte utföras hemma av någon, nånsin. Läste om en man som slog ned en tant i Kristiansstad i Torsdags och roffade åt sig hennes börs. Tubbyshow.blogg.se dementerar anklagelserna om inblandning, och vi behöver en ny vaktmästare.

Jag hade en minst sagt hård natt igår. Jag vill varna mina läsare för......den hårda natten antar jag. Det kommer visas bilder som inte är lämpliga för barn, och det kommer nog bli ganska långt. Vissa jublar, andra stänger ned webbläsaren, och om min mor läser detta. Försvinn. Detta inlägg heter:

100shots på mindre än 100 minuter


Igår var det en kylig vårnatt i Boden. En stad som också är en viss mans hem, och den mannen hade ett uppdrag. Att dricka det rubriken heter. Jag är den mannen. Det gick till såhär:

Jag gick till systembolaget vid halv 1 och köpte mig 10 stycken Anderssons kemikaliefria starköl. Shotuppdraget skulle bara kräva 8 öl, men jag var arrogant och tyckte helt allvarligt att jag kanske ville dricka mer efteråt. Ett beslut jag inte skulle ha tagit.

Senare gick jag till mannen bakom goore.blogg.ses hem. Vi väntade på en vän till innan vi skulle gå till festen vi var bjudna till, och vi fördrev tiden med poker och Black jack. Vår vän dök upp, och efter lite ändringar i kvällsplanerna så gick jag och mannen bakom goore.blogg.se till en helt annan fest.

Där drack jag två av mina tio öl under ett ölspel som var ganska roligt. Jag berättade för dem andra om uppdraget jag hade, och de tyckte att det lät som en underhållande idé, och det tyckte även jag. Med två Anderssons i magen så började jag därmed dricka. "Goore" höll koll på sekundvisaren och jag kände mig glad och kry medans shot efter shot rann ned. Efter 20 stycken så förvarnade jag tjejerna på festen om att jag snart utan att kunna kontrollera mig skulle berätta hur vackra de var. Redan efter 35 shots så gjorde jag det. De vart glada, jag är ju så snygg.

Efter 50 shots så var jag redan full som ett vårdike, jag sa självklart inget till någon, men en lätt ångest drabbade mig, inte för min egen säkerhet, utan för att uppdraget kanske inte skulle lyckas. Jag bet ihop, drog ett skämt om en gammal klasskompis och drack. Efter 70 släppte ångesten. Jag var därmed inne i dimman. Shotsen mellan 70 och 80 minns jag knappt.

Nångång däromkring så kom mina vänner Magnus, Petrus och Jens till festen. Jag höll ett tal för dom om hur lätt uppdraget gick, och Magnus passade på att förlöjliga mig, som alltid. Kan tillägga att detta minns jag bara lite, men jag har sett en videoinspelning.

Helt plötsligt så får jag medvetandet tillbaka då "Goore" säger orden: " Du har bara 8 kvar nu" Det var tur det, för alla ville gå till krogen i samma veva. "Goore" tog sig då friheten att korta ned intervallerna till en shot per halv minut, och hade tydligen gjort det i över 10 shots, jag tänkte döda honom idag när jag fick veta, men orkade helt enkelt inte.

Efter 99 stod det klart. Mr Tubby hade klarat sitt uppdrag, med ett leende så drack jag den sista, ställde mig upp, och föll omkull. Det är nu det blir intressant.

Vi tog på oss skorna. Jag blev förvånad över att även jag kunde göra det, och började också undra varför jag inte mådde illa. Det var det minnet.

Nästa minnesbild är i garderoben på Puben P, vakten säger åt mig att jag gärna får komma in men måste ta ett glas vatten det första jag gör. Jag svarar a.a.aaaaa. Jag går upp för trappen och blir fullare och fullare för varje trappsteg. Jag kunde inte förstå varför. Jag hade ju druckit Anderssons? Anderssons skänker bara glädje, inte överflödig fylla tänkte jag. Kanske till och med högt. ( idag fick jag veta svaret på den frågan. Goore hade tagit sig en frihet till, av nån anledning så fick jag slut anderssons mot slutet av uppdraget, så han hällde då i Dansk fatöl i mina shots, rena kemikalier! Gift i mina ådror.)

Jag satte mig vid ett bord där flera av mina vänner satt. De försökte få min uppmärksamhet men jag hade ingen att ge. Började känna att jag behövde komma bort därifrån, så jag gick. Mötte vakten i trappen och han frågade om jag druckit vatten, jag rapade att jag ändå skulle gå hem nu och han sa "gud vad bra!"

Jag gick ut, och var nu helt ensam. Jag tror att jag minns att min vän Jonas var på en fest i närheten, eller så var det mina flockinstinkter. Danskt förgiftad styrde jag mina steg mot järnvägsstationen.

Nästa minnesbild är hur jag tycker att horisonten inte är horistontell utan lodrät. Det ledde till att jag föll omkull. Med mina sista krafter placerar jag mig i stabilt sidoläge. Jag kräks. Efter det minns jag inget mer.

100 shots på mindre än 100 minuter. Slutord.

Mannen bakom "skyddadinhoj.blogg.se" och fler som var med honom hittar mig. De hjälper mig sitta upp och kamratligt klappar på mig. En av mina vänner viskar att det ser ut som om jag spytt blod, och mannen bakom "skyddadinhoj.blogg.se" hör det, får panik och börjar skrika ut det och fråga vad de ska göra. Jag hör hans ord, och får en sån dödsångest så att jag börjar gråta. Magnus kommer med sin bil och de skjutsar mig till Jonas. Efter en snabb läkarundersökning får jag sova. Dagen efter vaknar jag upp, glad att vara vid liv.


Fotografier:











Filmklipp:
Klicka på "upphittad" till höger under länkar........tubby out










Utan titel

Detta är inte ett av Tubbyshows officiella  inlägg.

Hör upp! Imorgon kväll så kommer det finnas ett repotage på denna blogg om hur alkohol påverkar Mr Tubby. Ja, det stämmer, alkohol är inte särskilt näringsrikt men det behöver inte betyda att det inte är nyttigt. I vetenskapens syfte ska därför Mr Tubby himself hälla i sig 4 liter Anderssons starköl på mindre än 100 minuter.

Mannen bakom "skyddadinhoj.blogg.se" kommer att fotografera när Mr Tubby och mannen bakom "goore.blogg.se" kommer utkämpa kampen emot alkoholen.


Frågeställning:

Ska alkoholen få greppet om våra hjältar?!
Vad ska hända?
Kommer någon av dem ens att överleva?
Har någon ens sett Mr Tubby IRL?
Varför Anderssons och inte någon annan kemikaliefri öl? (direktsvar från ledningen: "För att det inte finns)
Är mannen bakom goore.blogg.se ens kristen?
och framför allt: Vad är chansen att grabbarna får ligga sen? (direktsvar från ledningen; extremt minimala...............om de då inte kompromissar och ligger med varandra. Jadå, mannen bakom skyddadinhoj.blogg.se får också vara med)

Missa inte detta äventyr! Och ja, välkommen återigen till den enda bloggen som skriver det du knappt vågar tänka.
Tubbys annonsör out


Så här vill vi minnas Mr Tubby i händelse av hans död. Med på bilden är kvinnan som äger halva Mr Tubbys företag.
That fuc**** daughter of a bit**


Så här vill vi minnas Mr tubby i händelse av dödsfall. Med på bilden är kvinnan som äger halva Mr tubbys företag. That Fuc**** daughter of a b****

Bidragsnatt

Jag var just med om en mycket intressant fenomen. Jag hade inte bestämt mig för vad jag skulle skriva inatt, men efter att jag köpt bröd på Statoil så stod det klart. Detta inlägg kommer att handla om fenomenet bidragsnatt.

Det är ofta jag kommit på mig själv med att tänka: "Vars arbetar den där typen?" eller snarare "Vars kan den där typen överhuvudtaget arbeta?" Ikväll fick jag svaret. De arbetar inte.

Jag klev in på Statoil strax efter 00:00, och blev förvånad över att det var så mycket folk, och inte heller vilka som helst. Butiken var fylld av människor som jag har knappt sett förut i den mindre stad jag bor i, och jag undrade vad som hade hänt som lett till att denna skara kallats till Statoil en sen Torsdagnatt.

Efter en stunds väntan i kö så kommer jag fram till kassören som jag känner lite grann. Härefter följer vår dialog: "J" för jag och "K" för kassören:

J: Tjena, ser att du har fullt upp
K: Bidragsnatt
J: Va?
K: Bidragsnatt
J: Jahaaaa, eller va?
K: Alla här inne går på bidrag
J: Jaså?
K Mmmm
J: Alla?
K: Alla
J: Men inte jag
K: Nä, inte du
J: Vad intressant
K: Jadå, det är som en andra löningskväll, fast dräggigare
J: Men varför är alla här?
K: För att de fick pengarna för 11 minuter sedan
J: Aha, så nu ska det jagas kvällsmat?
K: Verkar så.

Och det var verkligen sant. Det här är ingen snäll blogg, därför ska jag passa på att skriva att det var en märklig sammankomst jag attenderade. Påminnde mig om nåt jag sett i sagan om ringen, när de springer genom Moria cave och det börjar krypa upp en massa vättar ur underjorden. SÅ kändes det. Som om jag fick bevittna en sällsynt jakt på föda som underjordiska varelser ägnade sig åt på Statoil. Många hade tom hämtat sin klädsel från Sagan om ringen med undantag för ett äldre par som såg ut som Madickens föräldrar. Och sen så var ju jag själv där. Jag ser just nu ut som om jag lånat Magnus systers Kurt Cobain tröja. Men....det har jag ju!

Mycket märkligt. Har egentligen ingen direkt poäng med detta inlägg förutom att det var väldigt komiskt, och vi lever ju i en tid då det verkar vara inne att sparka på arbetslösa, så då kan ju jag också göra det lika gärna.

Nä, jag lämnade min kassörbekant som hade fått upp ångan med att servera korv till hungriga bidragstagare och gick hem med känslan att jag är så sjukt mycket bättre än dem. Och där var jag onödigt rättfram. Tubby out





Fellon

Det har verkligen varit en intressant natt. P3 sände ut i etern att en svensk kvinna som suttit i Amerikanskt fängelse i nästan 30 år äntligen ska släppas och utlämnas till Sverige. De undrade vad vi i Sverige tycker om det och även vad vi tycker om vårt eget straffsystem. Måste säga att jag blev förvånad och lite orolig. I stort sett alla som ringde in tyckte att Sverige är för mesigt. (förutom en kvinna som måste ha ätit naiv frukt eller nåt, för hon tyckte att mördare inte alls borde straffas utan enbart behandlas med kärlek. Fast nu när jag skriver ut det i ord så låter det inte som en så jättedum idé egentligen. Vad snäll hon måste vara)

Många anser att Sverige behöver dödsstraff, och om inte det så behöver vi iallafall längre fängelsestraff, och om inte det vore nog så tyckte alla som ringde in att det ska bli "hårdare" att sitta i fängelse. Folk jämförde hejvilt med länder som Kina och USA och menade att sitta i fängelse, det ska minsann inte vara nån jävla semester! Undrar hur många av inringarna som faktiskt har bokat biljetter till Kumla sol o bad.

Jag är bara rädd att det ska handla mer om att straffa än om att rehabilitera. Jag förstår faktiskt inte vad man ska ha en massa människor inlåsta för, speciellt när det dessutom kostar en massa pengar. Det blir mer o mer vanligt att interner får ha elektronisk fotboja istället, och det tycker jag bara är bra. Sverige borde bli först med att introducera ett helt nytt korrigeringssystem för sin befolkning. Nånting helt nytt som är bra för alla. Undrar vad det skulle kunna vara?

Naturligtvis så har jag ju bara dessa åsikter tills jag personligen blir påverkad av den grövre och grövre kriminalitet som härjar i Sverige. När någon bränner ned mitt hus eller stjäl min bil kommer jag säkert tycka att den personen ska låsas in för all framtid. Då är det ju bra att det inte är jag som ska döma personen, utan folk som faktiskt kan sina saker. Det tycker jag känns tryggt. Rättvisa ska inte vara enkelriktat.

Vill avsluta med att man ändå borde se över straffen i Sverige. Lite märkligt att man dömer ut hårdare straff till killen som hade 1 kilo koks i bakluckan på sin toyota, än killen som knivhögg en kille till döds i fyllan. Eller så är det inte det minsta märkligt. Vad vet jag? Jag kör frukt.

Två saker som jag för övrigt stör mig på:

1. Sluta klaga på att fängelsematen är dyrare än skollunchen. Internerna ska ju faktiskt överleva och har inte möjlighet att springa hem till mamma o äta.

2. Ni som bor på 4e våningen på Kungsgatan 26 och har tidningen, sluta upp med det eller flytta till en ingång där någon fler har tidningen. Tubby out.

Ice Ice Baby

Välkommen till den enda blogg som hämtar raggningsknep ifrån Discovery Channel. Och är villig att dela med sig! Värt också att nämna är att Discovery Channel är den bästa bakfyllekuren som finns. Kylan som pingvinerna upplever på Antarktis smeker bort illamåendet, och när du ser de svinerier mantelbabianen håller på med, så bleknar dina egna pinsamheter från kvällen innan.

Såg ett intressant program om Valrossar. Den officiella synen man har på Valrossar är att de ligger och latar sig på isflak och verkligen inte gör någonting........trodde jag. Det visade sig att Sveriges arbetsförmedling har anställt 18 Valrossar som arbetar som jobbcoacher och hjälper även de mest hopplösa fall att få ett jobb. Det hade jag ingen aning om.

Mer än så ska vi lära oss. Ett ovanligt fenomen i djurlivet hittas hos valrossarna. Två honor kan hänga ihop och göra det riktigt svårt för en kaxig brunstig hanne att ens komma upp på isflaket, de motar tillsammans ner hannen i vattnet igen och vill verkligen inte se att någon av dem blir..........offer för naturens gång? Knullad.

Känns inte detta märkligt bekant? Jag bevittnade två valrossar igårkväll mota ner den ena hannen efter den andra (jag var hanne nummer 3)  i vattnet. En situation där kunskapen om valrossarna hade kommit väl till pass. Tragiskt nog kom jag ihåg exemplet ifrån discovery på tok för sent. Det var först när mannen bakom goore.blogg.se började sjunga nåt som var väldigt likt valsång som jag började tänka på vatten, antarktis, pingviner och valrossar.

Vars skulle jag komma med allt detta? Jo! Ragga inte på två vänninor, gör istället som Lodjuren. Jaga de ensamma och svaga! Så får du hem bytet varje gång.

Detta inlägg skulle egentligen handla om syskonkärlek. Tubby out.

Cash is King

Detta inlägg är olagligt, enligt svensk lag får man inte uppmana allmänheten att begå brott, inte ens via bloggar. Jag känner dock att jag ändå vill skriva detta inlägg men vill göra klart för alla mina läsare att detta är skrivet enbart för att jag försöker underhålla er. Om någon sen tar min humor och efterlever den i livet utanför tubbyshows blogg, så kan konsekvenserna bli förödande. Jag vet innerst inne att ingen av mina läsare skulle vara så dumma och testa nåt av det här, för jag har ju bara smarta läsare, eller hur? Skulle gärna vilja skriva att jag är utan ansvar för framtida tragedier detta inlägg kan skapa, men tyvärr så sover mitt juridiska ombud efter en hård natt på Cleo. Testa detta gärna hemma, men inte bland folk. Detta inlägg handlar om vad för metoder man kan använda för att roffa åt sig snabba pengar.

"Snabba pengar"
Svarta pengar som en person förskaffar sig via minimalt arbete, men som i vissa fall kan medföra högre risker än vad som är att rekomendera i arbetslivet.

Black jack
Hasardspel med 6 kortlekar som går ut på att en eller flera separata spelare utmanar "banken". Om man är riktigt duktig borde oddsen ligga kring 50/50. Många "system" har utvecklats och flera filmer har gjorts för att dramatisera samt romantisera detta genom tiderna mest notoriska kortspel. Alla som spelar Black jack har garanterat en historia om den gång de "sprängde" banken. Faktan som dock kvarstår är att kasinon världen över tjänar stora summor pengar på människor som utmanar spelet, men det är också fullt möjligt att vinna riktigt stora summor pengar på kort tid.

Fördelar: Fullt lagligt, enkelt, underhållande och snabbt
Nackdelar: Hög risk att förlora allt man går in med, samt kan vara beroendeframkallande.
Tips från Tubby: spela på ett kasino, INTE på krogen eller internet, en bankir på ett kasino ger dig bättre odds + att du kan spela med högre belopp, spela på internet känns bara galet iomed att du inte kan hålla koll på vilka kort som använts ur kortlekarna.

Bedrägerier

Att få någon eller några att ge dig pengar, utan att sen ge något av liknande värde tillbaka. Det finns dock oändliga variationer. Ett bra exempel på detta är från en film jag såg härom dagen där en man och en kvinna köper smycken som ser verkliga ut, men är falska. Tricket är att sätta priset högt men ändå betydligt lägre än vad de egentligen skulle ha kostat ifall de var äkta. Verka ärlig och säg att du stulit dom och letar efter en snabb affär, och för att lättare sälja varorna kan du hyra in två kompanjoner som kommer fram och gladeligen köper 3-4 stycken för priset du satt, så får du se att det blir fart på plånböckerna. Jag är tveksam om detta fungerar dock.

Fördelar: Snabbt, relativt riskfritt, vinstgivande och går att upprepa
Nackdelar: Kan ge fängelse
Tips från Tubby: Se till att försöka sälja till personer som HAR pengar, dvs, inte gymnasieskolor. Medelålders män kan vara en bra målgrupp, de har ofta pengar, men inte så pass mycket att de kan köpa vad de vill i en riktig juvelerar-affär.

Oväpnat rån

En klassiker, ge sig på gamla tanter. Stalka passivt olika tanter tills nån av dem tar modet till sig att gå till en bankomat, de tar alltid ut flera tusen kronor, nog för att fler o fler faktiskt skaffar sig VISA-kort, men de riktigt gamla vet att Cash is King, vilket höjer deras coolhets nivå ett jävla snäpp. Följ sedan efter ännu mer passivt tills de är i ett område där det inte är så mycket folk, make your move, sno åt dig väskan med ett kraftigt ryck, ge henne en riktigt ond blick och börja sedan springa för glatta livet. Har du tur så kan chocken tanten får(du garanterar detta genom att ge henne en riktigt jävla ond blick) ge dig ca 50 meter försprång innan det lågmälda skriket kommer. Spring tills du är utom synhåll från eventuella vittnen och börja sedan promenera som om du vore ett riktigt Resevoir dogs Pro.
Ta dig till en säker lägenhet. Stanna där resten av dagen.

Fördelar: Medelrisk, om du övar innan får du ned risknivån. + att man garanterat får en adrealinkick som slår vilket crystal meth som helst.
Nackdelar: LÅGT SOM FAN, kan ge fängelse, bränner mycket kalorier (vilket man måste spara på om man ska överleva denna finanskris) och utdelningen för allt lär nog hamna strax under 2000 kronor. Ain't worth it.
Tips från Tubby: Se till att uppdatera din flyktväg under tiden stalkingen pågår, samt bör du ha kondition för den dryga 500 meter full sprint som gäller. Maskering i form av mössa är en bra idé, mössan dumpar du i samband snopp att du e utom synhåll.

En light version av detta är att du istället tigger pengar av tanten. Vill du vara mer hardcore så kan du alltid knocka henne medvetslös. Gud vad jag är rolig.


Anledningen bakom detta sjukt brutala inlägg är att jag fick veta för några dagar sedan att 65% av sveriges befolkning inte har råd att gå till tandläkaren TROTS behov. Jag är själv är en del av den MAJORITETEN! Är det inte lite sjukt? Är det inte dags att göra något åt det? Jag tycker på fullaste allvar att man borde sänka priset på hållagning och undersökningar till den vanliga läkarundersökningskostnad som gäller idag, vilket är 150 kronor, inte de 1000lappar det kostar idag. En vän till mig berättade att man kan skaffa sig ett "abonnemang" hos tandläkaren som går ut på att man betalar en till synes ringa månadsavgift och får ett visst antal undersökningar. Problemet är att vi som har haft mycket hål i tänderna under uppväxten får en riktigt hög månadsavgift, som därmed inte gör det värt det!

Jag tycker att sveriges befolkning ska hjälpas åt när det gäller det här. Så höj skatten en smula. Så slipper man göra brutala dåd för att ha råd att gå till tandläkaren. Vad tycker du? Kommentera.

Tack för att ni läste, Tubby out.

Energirikt tillskott för att lättare orka med att springa ifrån lagen:

Två bananer
Chokladsås
vaniljglass...........samt bär kortbyxor, ser inte så gangsta ut men det ökar din topphastighet med 2,78 km/t


Bättre än dig

Paus för maten, detta inlägg tilldelas kärleken, men! Måste inleda med att be Dileva om ursäkt. (varför inte bara ändra inlägget? Varför ska jag?) Dileva sjunger "JAG äter inte mina vänner" vilket egentligen leder till att han blir immun mot att han ska ha "uppmanat" folk att inte äta hans poolare. Men.......nu är det nämligen så att mitt band är vän med honom på Myspace, vänskap kostar så därför står orden kvar. Tills jag får hem en tingsrättskallelse, vilket kan ske snart.

Kärleken. Detta inlägg kommer handla om vad jag tycker om kärlek, mina erfarenheter av kärlek (usch?) och vad jag tycker om könsbyteoperationer. Är du intresserad av detta? Besök isåfall Tubbyshow.blogg.se varje dag. Jag kommer nämligen börja smyga in ordet "snopp" i alla mina inlägg! Är du intresserad av tubbyshow men inte kärlek? Isåfall kommer Mr Tubby vara den tysta killen på din tebjudning, för kärlek är det jag lever för. o mat. Är du inte intresserad av något av detta? Besök isåfall Goore.blogg.se för att få en injektion av skitsnack.

Kärlek. Jag har haft min beskärda del av den och jag lovar att alla har fått nån form av uppfattning av den, eller avsaknad av den. I mitt fall måste jag räkna upp 4 kvinnor, 4 kvinnor som inte kommer nämnas vid namn, men som kommer känna igen sig själva uifrån sina egenskaper.

Den första flickvännen brukar som bekant komma i åldern kring 16 år. Det gjorde hon även för mig (detta kan bli lite sjukt, iomed att jag har ett svagt minne av att det bara var jag som trodde att vi var ihop, det är roligt) Det var ett kort förhållande, och inte alls särskilt smärtsamt när det bröts upp, det enda man lärde sig av det var nog att flickor inte riktigt är som pojkar, men det var trevligt att få kyssas på riktigt och inte få munnen doppad i en hink med sprit blandat med aska som annars hände varje fredagkväll. Som fortfarande händer än idag? Fast numera inte varje fredag, numera är man ju gammal och vågar inte hångla, man kan ju falla omkull och bryta nåt när man sluter ögonen, eller få nån slags infektion ens gamla immunförsvar inte kan värja sig emot.

Den andra kvinnan i mitt liv ligger kvar färskt i minnet därför att vi träffades samma kväll som jag för första gången skulle bli dödad av någon annan. Det var också ett kort förhållande, mest för att jag inte hade en aning om vad jag egentligen höll på med. Det man lärde sig av det förhållandet/relationen var att man efter det visste vad som var riktigt hett, och hur ångesten känns att kanske ha gjort någon med barn. Den relationen tog slut med ett telefonsamtal just när jag öppnade en dörr, och jag brydde mig lika mycket om den nyheten, som om jag låste den dörren eller inte. Sökandet på kärleken fortsatte.

Det blev inte ett långvarigt sökande, för frön hade lämnats för att gro i ett mer exotiskt möte som hade inträffat någon vecka tidigare, (inte SÅNA frön.....kärleksfrön, öh? relationsfrön? INTE spermier iallafall) och vips så dök en skånsk tös upp i västerbotten. det förhållandet höll  nästan ett år. Det förhållandet lärde mig mycket. Bland annat fick jag bakläxa på lektionen att pojkar inte är som flickor, och fick resa mycket och insåg att Sverige egentligen är tre helt skilda länder. Norrland där allt är vackert och kallt, Stockholm som kör nån Hong Kong grej och tror att Stockholm är Sverige och allt annat är erövrade provinser från nåt tidigare krig, och Skåne som helt uppenbart är ockuperat av Danmark. Första gången jag skulle köpa cigg och en Cola i skåne så kollade kassörskan stint på mig och fräste på dansksvensk brytning att de inte tar emot svenska kronor, och om jag inte kunde rabbla namnen på den danska kungafamiljens medlemmar utan att stamma så skulle hon ringa dansk politis så jag stormade ut ur butiken hem till norrbotten och nu har jag bukspottskörtelcancer.

Det förhållandet slutade smärtsamt, just när jag trodde att jag var på sista refrängen i låten "two cigaretts and one ashtray" så träffade jag för första gången en större tjej. Vi var glada och gick upp i vikt tillsammans och numera äger hon halva Mr Tubby Show inc. Vi gjorde slut 4 ggr och jag bannlyste henne till Paris vilket är den enda anledningen till varför hon är där. Jag tyckte om henne, vi hade kul ihop.

Efter det har jag förblivit singel, jag dejtade en kvinna nydligen som fick mig att inse att jag nog har ett ganska udda känslomässigt liv. För så fort jag blir varse om att kvinnan jag är ihop med älskar mig utan gränser så blir jag totalt arrogant och börjar behandla min flickvän ungefär som jag behandlar min mamma, dvs, vet att hon alltid kommer finnas där, gör saker jag vet att jag kommer få skit för och säger förlåt i genomsnitt 9 ggr per dag. Det jag letar efter hos en kvinna är att hon helt enkelt är för bra för mig, är det någon som känner igen sig? För det finns fan inget bättre än att ha nåt man egentligen inte är menat att ha! Eller nu kanske jag nedvärderar mig själv? Eller så har jag storhetsvansinne! Crazy!

Träffade en jättefin tjej på en matbutik igår, jag drog........ja garanterat ett av de sämsta skämt denna värld har skådat men hon skrattade som om det inte fanns nån efterföljande Fredag, säkert på grund av att hon var obekväm, jag e ju så snygg. Nästa steg i min raggningsplan är att säga hej på krogen och sen fort som fan smyga därifrån, det gillar brudar.

Jag orkar inte skriva nåt om könsbyten, jag säger som Mr Garrisson i South park "Without my period, I'm not a real woman". Och Ja, South park är den enda erfarenhet av könsbyte snopp jag har. Deal with it.

Danska kungafamiljen:

Drottning Margrethe
Prins Joachim
Felix
Nicolai.........och sen sprang jag

Nu ska jag äta frukost. Tubby out

Dennis Frukost:

5 skivor Polarkrafts Frisk och Fröig
140 gram Skagenröra
En kopp te (blåbärsdröm med honung)

RSS 2.0