Hultfredsdräparen

Välkommen till den enda receptbelagda bloggen internet kan erbjuda. Har du inget recept, ja då får du inte läsa detta. En legitimerad läkare måste först göra en fysisk undersökning så att du tål det extrema våld, skräck, och trauma denna blogg berättar om. Inge skämt, I started this gansta shit.

Jag var på Hultfredsfestivalen förra veckan för att göra lite stoff-research. Det var roligt, jag drack öl, umgicks med kvinnor och tog lite bilder. Varje dag som gick så såg jag människor passera, och det slog mig att det var många som jag aldrig såg igen. Vars tog alla vägen?

Jag gick och pratade med ledningen. De var också förbryllade. De hade tidigare räknat festivalbesökarna till 24000 men dag 3 så var de bara 18000. Vilket betydde att 6000 männsikor bara hade försvunnit. Jag och mannen bakom "kastaom.blogg.se" bestämde oss för att gå till botten med det hela.

Timmar av detektivarbete förgäves. Allt vi mötte var skrämda kvinnoansikten, arga män och beväpnade vakter. För att kunna tänka klart så gick vi iväg från festivalområdet (som började likna mer och mer ett koncentrationsläger) och in till stan. Vid en villa erbjöd sig det äldre par som bodde där folk att ladda mobilen för en tia. Det gjorde jag. Jag och Kastaom stod och väntade tålmodigt medans "makten" långsamt laddade upp min mobiltelefons batteri. Långsamt, långsamt.

Det var folk som campade på baksidan av huset. Jag gick till en av de synes glada camparna för att låna eld. Vi hälsade, jag fick elden, men upptäckte också att han stammade, svettades, och uppträdde allmänt nervöst. Jag frågade om allt var ok, och han svarade med darrande röst:

"Jorå, är i en lite KNIVIG stuation bara"

Jag hatar fejkad sympati så jag vände på klacken och gick. Jävla idiot, om han har privata problem, varför är han då på festival istället för att fixa sitt liv?

Jag promenerade tillbaka till verandan där min vän och mobil var. Jag står och berättar om samtalet jag just hade då jag plötsligt tappar orden. Den äldre man som bor i huset kommer i sakta mak gående upp ifrån camparnas tält med en stor kniv i handen. Kniven kan beskrivas som den Stallone har i First Blood.

Allt blir med ens klart som kristall. Gubbjäveln är massmördare. Med över 6000 festivalbesökare begravda på gården måste han vara den värsta blodsutgjutaren i Sveriges historia. Om man då inte räknar Christian Tyrannen, för han är ju dansk.

Vi står stilla som två älgar i skogen. Mannen bakom kastaom.blogg.se viskar nåt om att han såg på Jurassic Park att massmördare ser dåligt så om man står stilla borde man ha ca 28% större chans att klara sig. Jag ignorerar hans enormt dumma kommentar.

Det som stör mig är att gubben liksom guppar när han går och ser förbannat nöjd ut. Han lägger ifrån sig kniven och går på framsidan av huset. Vi skyndar oss därifrån.

Polisen trodde inte på oss. Hur skulle en glad liten gubbe kunna mörda folk? Vi svarar att det måste ha gått till så att han hälsar, ler, lyfter lite lätt på din vänstra arm och "för" in kniven strax under armhålan vilket borde resultera i punkterad lunga och avskuren aorta. Men till ingen nytta. Vi möts av hån och jag började tänka på Ice Cubes sanna ord:


"Fuck tha Police"



Så för att sammanfatta min festival.

1. Hultfredsfestivalen gick back i kassan.......igen.
2. The Killers och Ice Cube var bäst
3: The soundsgitarristen körde playback
4. Mördaren gick fri.


Bästa festivalmaten: Festivalområdets "älgwook".........så god att den är värd att döda för, ja iallafall älgen.

tubby out.



RSS 2.0