Glas i maten?!

Fan vad jag hatar nyheterna, 19/20 ggr så är det dåliga nyheter. Inatt när jag jobbade så lyssnade jag på dygnets första nyhetssänding och fick höra det värsta tänkbara, glas i maten! Det allra heligaste, COOPs lågpris-kyckling är nämligen min största näringskälla. Jag blev ärligt talat förbannad. Min första tanke var att nu har de mer direktagerande veganerna verkligen fått till det, och det verkar som om det är sant.

Läste i tidningen idag att det t.o.m var någon i Boden som hittat glas i sin kyckling. Så,.....ja! jag känner mig påverkad av vad dessa tyska veganer har gjort mot mig, och som svar så ska jag göra precis ingenting! Förutom att kanske känna mig lite mer bad-ass när jag äter kyckling. That's right! Jag är inte den som viker mig för lite glas! Den dag jag slutar äta det jag vill är den dag jag slutar att andas, sen återstår ju det att se om det jag äter står i direkt anknytning till varför jag slutar att andas.

Hursomhelst, detta inlägg ska inte handla om de som ligger bakom attentatet, detta inlägg ska handla om råvarorna, dvs, kycklingarna.

Jag känner inte de fjäderbeklädda små kacklande varelserna, men jag skulle ändå kunna säga att de är mina vänner, vi har ett utbyte i form av att jag betalar ett pris så att ett företag kan döda, stycka och paketera mina små kompisar, om inte det vore nog så fortsätter den hemska behandlingen när de kommer hem till mig, för jag brukar tillaga mina nyfunna vänner med ett snitt i bröstet med en anannas-skiva instucken och swooom in i ugnen! Jepp, jag äter mina vänners kött. Jag ser det som att jag har ett fadderbarn, fast istället för att skicka tandborstar och betala för skolgång så betalar jag för.....individens avrättning. det e ju bara sjukt.

Kom just på nånting roligt. Är det inte Dileva som sjunger "ät inte mina vänner"? Den karln är ju ett humorgeni! Det är roligt därför att det är sant! Vi äter upp hans kompisar! Fan vad roligt. Det värsta är ju att han med största sannolikhet är allvarlig med sin vädjan, men jag kan bara inte passera humorn. Sen går han omkring i klänningar, det e också roligt.

Spelade poker tidigare ikväll med en vän, jag förlorade och som straff måste jag nu blogga om pokern. JAG HAR INGET ATT SÄGA. Så därför tänkte jag göra lite PR för min väns blogg istället (vilket leder till frågan: "Hur promotar man sin blogg egentligen?") Min väns blogg heter goore.blogg.se. "en bryblogg"

Han skriver mycket om mig, det sjuka är att allt är lögn. Förutom kaffeinlägget, det e helt å hållet sant.

Och det var nog allt jag hade att säga ikväll, sammanfattning:

1. Ät kyckling, annars är du feg
2: Thomas Di leva är rolig
3: Goore är full av skit

Tack för mig, Tubby out

"Dennis kyckling"

300 gram Coop kyckling bröstfileé
3 anannas skivor
Kokt ris
Soya
"nån" sås







På allvar

Hej

Precis som med internetpoker så misstänker jag att jag ger mig in i bloggträsket på tok för sent och att allt som jag velat skriva, redan kan vara skrivet. Vilket är synd, för jag har lika mycket att säga som din farmor. Ni som har en pratsam sådan, för er som inte har det: jag har lika mycket säga som en påverkad sommar-alkis. Poängen är, att jag har mycket att säga.

Lätt att hoppa till slusatsen att detta är en bry/skämt/oseriös/i fyllan blogg, men det är det inte, denna blogg är på fullaste allvar och jag kommer jobba hårt för mina läsare.

Upptäcker först nu dock att jag inte har en aning om vad för infallsvinkel jag ska ha när jag skriver i min blogg, så detta inlägg är mer ett förord än ett inlägg, och av egen erfarenhet så hoppar man alltid förbi förorden i böcker, så du kan sluta läsa nu, men kom tillbaka om 24 timmar och läs mitt första riktiga inlägg!

Lite Blogg-fläsk som jag ska kalla "förra veckans citat"

Förra veckans citat

En p3 lyssnare ringer in för att kommentera att grisar på ett eller flera slakterier i Sverige ej blivit helt avlivade innan de placerats i varmt vatten och därmed blivit skållade och dött under hemska smärtor, han säger:

"Grymt sa grisen"


Personligen är jag ett stort fan av många saker, krävs egentligen inte mycket alls för att imponera på mig, man behöver egentligen bara säga ett ord fel, skratta roligt eller prata skånska så är jag automatiskt vän med den personen, men i denna blogg har jag nu medans jag skriver listat ut ett antal perspektiv/infallsvinklar/utgångslägen som kommer genomsyra min blogg och som här publiceras nedan:

1: matperspektivet
2: humorperspektivet
3:grottmanperspektivet

Förra veckans citat är skrivet utifrån ett humorperspektiv. Jag undrar om den skållade grisen e medveten om (självklart inte, den är ju död) att precis innan den lämnade sitt jordeliv så hamnade den i hela den veckans centrum för vad som var roligt, FRUKTANSVÄRT rolig gris! Nu var det ju inte grisen som var rolig utan p3 lyssnaren, men enligt mina principer så håller jag alltid på den som gör grovjobbet, och den grisen dog för humorn. En lite mindre nyhet är ju att tack vare den grisen ska slaktindustrin kraftfullt ses över, en blödande skrikande gris i kokhett vatten, så kan vi ju inte ha det!

Bara det slakteriet ensamt slaktade över 600 grisar den dagen, FAN VAD HEMSKT! Men ändå åt jag kassler med ris, banan, anannas, jordnötter hemma hos mamma idag. Varför i helvete då? På två sekunder kom jag på två anledningar, nä tre! Anledningar, inte sekunder (bry?)

1: För att jag kan
2: För att jag e svensk
3:Grottmanperspektivet

Vill tacka för mig idag, om jag nu har upprört någon, så behöver ni inte läsa min blogg, det e som att bua på konserter, varför går man bara inte? Tack tack, come again. Tubby out
 

RSS 2.0