Den arga föraren

Det finns en man i 20års åldern som bor i samma stad som jag. En mycket trevlig man, vi brukar dricka öl ihop och han driver en liten verksamhet på sidan om han kallar för goore.blogg.se. Vi spelar även i samma band.

Han har dock en annan sida av sin personlighet. En mörkare, mer aggressiv och sadistisk sida. Den skuggan of the man kallar jag för:


Den arga föraren.



Han kan beskrivas som en Gorilla bakom ratten. Och han är inte glad. Han hytter med nävarna, andas häftigt , så fort någon medtrafikant, gående eller körandes, överhuvudtaget gör nånting så svarar den arga föraren med att hastigt bromsa in, skrika, och sen gasa på utav bara helvete.

Det värsta är att man inte kan lugna honom. Efter att han startat motorn så hinner det knappt gå en sekund förrän ilskan kokar över. Vad man än säger så får man ett knytnävslag i ansiktet bestående av frågor som: "jaså det tycker du?" "Är det jag som kör"? "har du en ratt på din sida?" eller meningar som "Det var hans fel" "Folk borde lära sig köra" "MEN FLYTTA PÅ DIG!!!".

Mycket läskigt. Och han som brukade vara en sådan rar kille.

/Tubby out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0